Glaslook panelen.

GlasGarage Friesland is ook uw adres voor het monteren en leveren van glaslook panelen.

Wilt u uw bedrijfswagen een exclusievere uitstraling geven? Dat kan heel eenvoudig door het laten monteren van glaslook-panelen eventueel in combinatie met geblindeerde ramen voor de dubbele cabine.
Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.

Ruit inbouwen

Inbouwruiten zijn ruiten die worden ingebouwd in een bestelwagen, dit kan in elk merk en model bestelwagen. Eén van de redenen om te kiezen voor het inbouwen van een ruit(en) is het verhogen van de verkeersveiligheid, het inbouwen van een dubbele cabine of ombouw van een gesloten bestelwagen naar een personenbus. Zo kan bijvoorbeeld het inbouwen van een ruit in de schuifdeur ervoor zorgen dat de dode hoek wordt weggenomen, wel zo veilig.

Ruit(en) blinderen

U wilt de ramen van uw personen- of bedrijfswagen blinderen? Ook dan bent bent u bij ons aan het juist adres, voor het blinderen van ramen van ieder merk en model. Als u helder glas in uw gesloten bestelwagen heeft is de inhoud in uw bagageruimte goed zichtbaar.Wilt u liever dat niet iedereen kan zien wat u vervoert in de laadruimte om bijvoorbeeld braak en diefstal te voorkomen? Dan is het verstandig om de ruit te laten voorzien van blindeerfolie.Wij houden niet van half werk. Door onze ervaring en persoonlijke betrokkenheid, waarbij we gebruikmaken van kwalitatief hoogstaande materialen mag u van ons een perfecte resultaat verwachten. Wilt u uw bedrijfswagen laten voorzien van glaslook-panelen en blinderen, dan ontvangt u van ons een combinatiekorting!

Autobedrijven

Heeft u zelf een autobedrijf? Ook dan leveren en monteren wij graag de glaspanelen voor u.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?