Herstel autoruiten: repareren of vervangen?

GlasGarage Stoebo herstelt snel, deskundig en vertrouwd.  U heeft een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit leidt snel tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen.

Voorkom erger en onderneem meteen actie. Zodra u een sterretje in uw autoruit ziet. Plak direct een beschermsticker aan de buitenzijde op de beschadiging en bel ons voor een afspraak.

Verzekerde reparatie

Sterren of scheurtjes zijn vaak gemakkelijk te repareren met onze hars-injectiemethode vrijwel onzichtbaar. Als u bent verzekerd voor ruitschade komt u in aanmerking voor een gratis autoruitreparatie. Vaak bent u met een uitgebreide WA-polis (WA-Extra, WA-Minicasco, WA-Plus of All Risk) verzekerd voor autoruitschade.

Aangesloten bij Focwa en Glasgarant

Ruit vervangen of herstellen: altijd met de FOCWA voordelen

Op elke autoruitreparatie en ruitvervanging volgens de FOCWA Kwaliteitsnorm rust maar liefst vier jaar garantie. Bij ruitvervanging heeft u bovendien de zekerheid dat exact dezelfde ruit wordt geplaatst: in dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering.

Het FOCWA Ruitherstelbedrijf handelt de financiële en administratieve rompslomp direct met uw verzekeringsmaatschappij af en regelt desgewenst ook vervangend vervoer. Zij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden. Desgewenst kunnen zij via een mobiele servicewagen ook op locatie (nood)reparaties uitvoeren.

De voordelen van het FOCWA Autoruitherstelbedrijf in het kort:

  • Vier jaar garantie

  • Rechtstreekse afhandeling met verzekeraars

  • Vervangend vervoer beschikbaar

  • 24/7 service

  • Beroep op FOCWA-NIVRE Geschillencommissie mogelijk

  • Altijd bij u in de buurt

Ruitschade ? Bel
0515-572626

Stel vraag online

Wij zijn Glasgarant erkend

Glasgarant is een samenwerking van een groot aantal verzekeringsmaatschappijen met als doel te zorgen voor een kwalitatieve hoogwaardige reparatie voor een markt conforme prijs. Hiervoor worden de aangesloten bedrijven onderling vergeleken en op basis hiervan wordt er een sturingsmatrix opgebouwd. De volgende maatschappijen maken deel uit van Glasgarant:

ABN AMRO
ASR Verzekeringen
Delta Lloyd
De Zeeuwse verzekeringen
Europeesche Verzekering Maatschappij N.V.
Generali schadeverzekering maatschappij nv
de Goude verzekering
INF Insurance Services
Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V.
OHRA