Autoschade herstel

Autoschade herstel, hoe pak je dat aan? Veelal komt autoschade zeer ongelegen en gaat dit gepaart met de nodige stress, schrik en haast. En in dit proces doet uw verzekering maatschappij meer dan z’n best om de auto te krijgen bij een door hun geselecteerd bedrijf. Maar wilt u dat ook?

Het is goed om te weten dat u zelf bepaalt waar u de autoschade laat herstellen. En dat de geschetste voordelen van een geselecteerd bedrijf door de maatschappij veelal ook bij ons mogelijk zijn, zoals korting op het eigen risico en het gebruik van een leenauto.

Het voordeel van autoschade herstel bij uw eigen autobedrijf is dat wij altijd het aanspreekpunt zijn en verantwoordelijk zijn voor het gehele traject en daarna. Het zal niet de eerste keer zijn dat wij een mankement tegen komen bij een onderhoudsbeurt of APK dat veroorzaakt is door schadeherstel bij een ander bedrijf. En wie lost dat dan op? Tevens blijken bepaalde klachten soms voort te komen uit schadeherstel, maar omdat wij niet weten dat de autoschade heeft gehad kost het zoeken naar de klacht meer tijd dan normaal. En wie gaat dat betalen?

Ook verzorgen wij het traject van schade afhandeling voor u. Wij maken een calculatie van de autoschade, overleggen met de expert van uw maatschappij of de tegenpartij en bemiddelen indien nodig over de dagwaarde bij een economisch of technisch total-loss met de expert en/of verzekering maatschappij. Uiteraard overleggen wij altijd met u voordat we akkoord geven.

Indien noodzakelijk kunnen wij uw auto met onze oprijwagen ook komen ophalen.

Kortom, wilt u autoschade herstel in Friesland? Bel 0515 – 572626 of ga naar onze contactpagina.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?