Autobedrijf Friesland: Car4You – de werkplaatsformule voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Autobedrijf Friesland? Car4you is een onafhankelijke garageformule voor het universele autobedrijf en lid van de Bovag.

Car4you is een werkplaatsformule in Friesland, die staat voor kwaliteit en alle automerken zijn welkom. Bent u opzoek naar een APK in Friesland of het uitlijnen van uw auto? Dan kunt u bij ons terecht, net als voor auto onderhoud, airco service in Friesland of voor een aankoopkeuring auto . Maar ook voor een seizoenscontrole, bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. Wij staan elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs!

Car4you gebruikt diagnoseapparatuur en -software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële Bosch BIS partnership beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Daarom is Car4you de perfecte keuze als een autobedrijf in Friesland!

Samenwerking met Bosch
De kans is heel groot dat ook uw auto is uitgerust met vele tientallen technologieën die Bosch ontwikkeld heeft. Bosch is namelijk de grootste leverancier van de automobiel industrie. Bosch ontwikkeld en levert onderdelen zoals accu, startmotor, filters en remdelen, maar ook systemen zoals ABS, ESP aan alle gerenomeerde merken. Mede daarom zijn wij in staat om uw auto van voor tot achter te onderhouden en u te adviseren.

Bovag Lid

Car4you is Bovag lid. Dit betekend dat wij moeten voldoen aan de kwaliteitseisen zoals deze door de Bovag zijn opgesteled qua gebouw, uitstraling, netheid, voorzieningen, betrouwbaarheid, deskundigheid en fatsoen. Wij worden hierop periodiek door de Bovag op gecontroleerd. Voor u de garantie dat wij een professioneel bedrijf zijn. Maar ook dat wij Bovag garantie geven op al de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Voordelen van Car4you op een rijtje:
– De vakmensen van uw Car4you worden regelmatig bijgeschoold in oa opleidingscentra van Bosch.
– Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.
– Elke Car4you heeft een partnership met Bosch.
– Wij beschikken over actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen.
– Alle Car4you bedrijven maken gebruik van de geavanceerde Bosch-apparatuur.
– Door het gebruik van oa Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto geldig.
– Door onderhoud volgens fabriek specificatie behoud van de officiële fabrieksgarantie.
– Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij u objectief informeren en behulpzaam zijn.
– Uw autobedrijf in Friesland.
– Car4you bedrijven moeten Bovag lid zijn.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?